مقالات آموزشی

 
درمان درد صورت با بلاک گانگلیون اسفنوپلتاین (Sphenopalatine)

درمان درد صورت با بلاک گانگلیون اسفنوپلتاین (Sphenopalatine)

بلاک کردن به معنی جلوگیری از عبور پیام عصبی با استفاده از مواد بی حسی است.گانگلیون ها گره های عصبی هستند که اعصاب مختلف از آن ها منشا می گیرند. گانگلیون اسفنوپلتاین در عمق صورت قرار دارد.
تحریک عصب اکسیپیتال برای کنترل درد، تحت گاید سونوگرافی

تحریک عصب اکسیپیتال برای کنترل درد، تحت گاید سونوگرافی

تحریک اعصاب برای کنترل درد به دو روش الکتریکی و مغناطیسی انجام می‌شود. این روش درمانی با تحریک رشته‌هایی خاص از یک عصب باعث بلاک شدن یا مسدود شدن پیام‌های درد منتقل شده از عصب می‌شود.
بلاک عصب اکسیپیتال بزرگ - Greater occipital تحت گاید سونوگرافی

بلاک عصب اکسیپیتال بزرگ - Greater occipital تحت گاید سونوگرافی

عصب اکسیپیتال بزرگ از عصب نخاعی گردنی اول (عصبی که از نخاع در زیر بالاترین مهره گردنی خارج می‌شود) منشا می‌گیرد و به سمت بالا و پشت سر حرکت می‌کند. این عصب مسئولیت تامین حس ناحیه پس سری را بر عهده دارد.
درمان درد گوش و گونه با یلاک عصب اوریکولوتمپورال (گوشی-گیجگاهی)

درمان درد گوش و گونه با بلاک عصب اوریکولوتمپورال

سندروم فری شامل علائم زیر است: تعریق فوق العاده زیاد و قرمزی گوش و گونه یک طرف از صورت که در زمان غذا خوردن و نوشیدن یا هر عمل دیگری که غد بزاقی را تحریک کند اتفاق می افتد.
میگرن

میگرن

میگرن سردرد شدیدی است که میتواند با علایمی چون حساسیت به پرتوهای نور ، احساس سوزش یا خارش در ناحیه ران ها یا بازوها ،حالت تهوع ، استفراغ و افزایش حساسیت به نور و صدا همراه شود.
درد اطراف یا پشت ابرو

درد اطراف یا پشت ابرو

درد اطراف یا پشت ابرو به علل مختلف شامل سردرد، انواع عفونت، یا اختلالات درگیر کننده عصب‌های صورت رخ می‌دهد. در این مقاله علت ممکن درد اطراف ابرو و همچنین گزینه‌های درمانی مربوط به هر یک از آنها مورد بحث قرار خواهد گرفت.
استرس و درد دندان

استرس و درد دندان

دردهای دندانی که علت دندانی واضح دارند، ممکن است در دوره‌های پراسترس، حس درد متفاوتی را نسبت به دوره‌های بدون استرس نشان دهند.
نورالژی اکسیپیتال، درمان سر و گردن درد

نورالژی اکسیپیتال، درمان سر و گردن درد

بیماران مبتلا به نورالژی اکسیپیتال ممکن است تشخیص داده نشوند و برای سال‌ها از آن رنج ببرند، زیرا علائم می‌توانند شبیه سردردهای رایج‌تری مانند میگرن باشند. با این حال، این وضعیت نیاز به یک برنامه درمانی بسیار خاص دارد که تشخیص دقیق برای تسکین درد ضروری است.
با دلایل سردرد پشت سر و راه‌های درمان آن آشنا شوید

با دلایل سردرد پشت سر و راه‌های درمان آن آشنا شوید

سردردها بنا به عوامل ایجاد آن ها انواع مختلفی دارند که از انواع آن ها می توان به میگرن، سردرد تنشی، سردرد خوشه ای، سردرد سینوسی، سردرد پشت گوش، سردرد یک طرفه مانند سردرد سمت چپ سر و سردرد سمت راست سر اشاره کرد.
تمامی دلایل سردرد و جدیدترین روشهای درمانی

تمامی دلایل سردرد و جدیدترین روشهای درمانی

سردرد یکی از شایع ترین دردهاست. ممکن است در هر سنی دچار سردرد شوید. در برخی موارد، حتی کودکان ممکن است به دلایل مختلف سردرد را تجربه کنند. بیش از 150 نوع سردرد شناخته شده وجود دارد که هر کدام محرک ها، علائم و درمان های منحصر به فرد خود را دارند
آشنایی با انواع سردرد بر حسب علت

آشنایی با انواع سردرد بر حسب علت

همه ما، با سردرد آشنا هستیم و ممکن است هر مرتبه در قسمت متفاوتی از سر آن را احساس کرده باشیم. در واقع درد در هر قسمت از سر می‌تواند به‌دلایل مختلفی ایجاد شده باشد .این دردها که ممکن است در گردن، جمجمه و پیشانی احساس شود، به دلیل درد در بافت مغز نیست، بلکه درد عضلات فک و عضلات جمجمه، گرفتگی عروق خونی نواحی مختلف صورت و جمجمه، اطراف چشم، سینوس‌ها، گردن، پیشانی و... هستند؛ زیرا بافت مغز خود دارای حسگر نیست و به همین دلیل نمی‌تواند سبب ایجاد درد شود. توصیف سردرد در برخی از موارد دشوار است. احتمال شیوع سردرد در افراد مختلف بسیار بالا است.
علل درد صورت

علل مختلف درد صورت و درمان آن

درد صورت یکی از درد هایی است که بسیاری از افراد در طول زندگی آن را تجربه کرده اند. از شایعترین علل درد صورت می توان به موارد زیر اشاره کرد: درد دندان ها یکی از علت های درد صورت در مرکز دندان پالپ وجود دارد که مشابه بافت همبندی در سایر نقاط بدن بوده و حاوی شبکه های عروقی، لنفاتیک ها و عصب
بلاک عصب اکسپیتال

بلاک اعصاب اکسیپیتال (Occiptal، پس سری)

بلاک به معنی قطع کردن مسیر درد است و هم کاربرد درمانی و هم کاربرد تشخیصی دارد. بلاک موقتی اعصاب با استفاده از تزریق مواد بی حسی و در مواردی همراه با تزریق کورتیکواستروئید ها انجام می شود.
عصب اکسیپیتال سوم

بلاک عصب اکسیپیتال سوم (third occipital)

عصب اکسیپیتال (به معنی پس سری) سوم از اعصاب خارج شونده از نخاع از بین مهره های گردنی منشا می گیرد. این عصب در پشت گردن به سمت بالا حرکت می کند و به قسمت میانی پشت سر عصب دهی می کند. به این دلیل به این عصب، عصب اکسیپیتال سوم گفته می شود، که دو عصب اصلی ناحیه پس سری اعصاب اکسیپیتال کوچک (Lesser) و بزرگ (greater) هستند.
عصب فیشال

بلاک عصب فیشیال (Facial)

عصب فیشیال (به معنی عصب صورتی) یکی از اعصابی است که مستقیما از مغز منشا می گیرد. این عصب از زیر استخوان گیجگاهی، دقیقا در کنار زائده استخوانی ماستوئید (Mastoid process)، از جمجمه خارج می شود، به سمت غده بزاقی بناگوشی در پشت فک می رود و در زیر آن به شاخه های انتهایی اش که به صورت عصب دهی می کنند تقسیم می شود. پزشک از مجاورت این عصب با زائده ماستوئید برای مشخص کردن محل عصب استفاده می کند.
عصب اریکولوتمپورال

بلاک عصب اریکولوتمپورال (Auriculotemporal):

بلاک به معنی قطع کردن مسیر درد است و هم کاربرد درمانی و هم کاربرد تشخیصی دارد و با تزریق مواد بی حسی و در مواردی همراه با کورتیکواستروئید انجام می شود. آناتومی عصب اریکولوتمپورال: عصب اریکولومندیبولار (گوشی-گیجگاهی) شاخه ای از عصب مندیبولار (عصب فک تحتانی) است. عصب اوریکولار بعد از جدا شدن از عصب مندیبولار در بالا و داخل استخوان فک تحتانی به سمت سطح صورت حرکت می کند، از داخل غده بزاقی بناگوشی عبور می کند و به سمت بالا حرکت می کند. این عصب حس قسمتی از لاله گوش، مجرای خارجی گوش، مفصل فک تحتانی با جمجمه، و قسمتی از پوست سر (قسمت ناحیه گیجگاهی) را تامین می کند.
عصب گریتر اریکولار

بلاک عصب گریتر اریکولار (Greater auricular):

بلاک به معنی قطع کردن مسیر درد است و هم کاربرد درمانی و هم کاربرد تشخیصی دارد و با تزریق مواد بی حسی و در مواردی همراه با کورتیکواستروئید انجام می شود. عصب گریتر اریکولار (گوشی بزرگ) از شاخه های اعصاب نخاعی گردنی منشا می گیرد و به سمت بالا می آید. این عصب به صورت عمقی در پشت گردن حرکت می کند و بعد از دور زدن عضلات گردن در ناحیه پشت گوش، سطحی می شود.
عصب سوپرا تروکلئار

بلاک عصب سوپرا تروکلئار (Supratrochlear):

بلاک به معنی قطع کردن مسیر درد است و هم کاربرد درمانی و هم کاربرد تشخیصی دارد و با تزریق مواد بی حسی و در مواردی همراه با کورتیکواستروئید انجام می شود. عصب سوپرا تروکلئار شاخه ای از عصب افتالمیک است. عصب افتالمیک مستقیما از مغز خارج می شود. عصب سوپرا اربیتال از داخل کاسه چشم به سمت پیشانی می آید و به قسمت داخلی پلک بالایی، قسمت داخلی پیشانی و پل بینی عصب دهی و حس این مناطق را تامین می کند.
عصب سوپرا اربیتال

بلاک عصب سوپرا اربیتال (Supraorbital):

بلاک به معنی قطع کردن مسیر درد است و هم کاربرد درمانی و هم کاربرد تشخیصی دارد و با تزریق مواد بی حسی و در مواردی همراه با کورتیکواستروئید انجام می شود. آناتومی عصب سوپرا اربیتال: عصب سوپرا اوربیتال (به معنی بالای چشمی) شاخه ای از عصب افتالمیک است. عصب افتالمیک مستقیما از مغز خارج می شود. عصب سوپرا اربیتال از داخل کاسه چشم به سمت پیشانی می آید و به پلک بالایی، جلوی سر و قسمتی از پوست سر عصب دهی و حس این مناطق را تامین می کند.
سردرد ارتواستاتیک یا وضعیتی

سردرد ارتواستاتیک یا وضعیتی

سردرد وضعیتی نوعی سردرد است که به طور معمول در زمان نشستن یا ایستادن بروز کرده و تقریباً کمی پس از دراز کشیدن از بین می‌رود. سردرد وضعیتی در عین حال به نام‌های سردرد ارتواستاتیک، سردرد وضعی و سردرد ناشی از افت فشار خون شناخته می‌شود.
12
ساعات پذیرش بیمار
شنبه تا چهار شنبه: 14 تا 17 عصر
تلفن: 88460605-021  ,  88449335-021
تلفن‌همراه:09198172104-09338866615-09914686402
بالا