مقالات آموزشی

 
بلاک شبکه عصبی سلیاک-Celiac plexus با روش لترال (جانبی، Lateral) تحت هدایت CT Scan

بلاک شبکه عصبی سلیاک-Celiac plexus با روش لترال (جانبی، Lateral) تحت هدایت CT Scan

بلاک عصب به معنی مسدود کردن انتقال های پیام درد با استفاده از تزریق مواد بی حسی (در بلاک موقتی) و مواد تخریب کننده عصب (در بلاک دائمی) گفته می شود. در مواردی دارو های ضد التهابی نیز به محل عصب تزریق می شوند که باعث کاهش التهاب عصب و شروع فرآیند بهبودی می شوند.
دردهای تیر کشنده در قفسه سینه بعلت دیسک توراسیک

دردهای تیر کشنده در قفسه سینه بعلت دیسک توراسیک

این وضعیت در ستون مهره های ناحیه سینه بین گردن و کمر اتفاق می افتد. تنگی نخاع سینه ای به باریک شدن کانال نخاعی گفته می‌شود که حاصل تخریب استخوان‌های ستون مهره‌ها، فتق دیسک یا افزایش ضخامت بافت‌های احاطه کننده طناب نخاعی می‌باشد
درمان درد قفسه سینه و قسمت فوقانی شکم با بلاک اپی دورال (Epidural) در نخاع سینه ای

درمان درد قفسه سینه و قسمت فوقانی شکم با بلاک اپی دورال (Epidural) در نخاع سینه‌ای

نخاع توسط پرده ای پوشیده شده است به نام مننژ. این پرده از سه لایه تشکیل شده است. به فضا زیر لایه خارجی، فضای اپی دورال گفته می شود.بلاک کردن عصب به جلوگیری از عبور پیام عصبی (شامل پیام های درد) با تزریق مواد بی حسی به عصب گفته می شود.
درمان درد سینه باتزریق داخل مفصل کوستواسترنال

درمان درد سینه باتزریق داخل مفصل کوستواسترنال

7 جفت استخوان دنده بالایی مستقیما با استخوان جناغ مفصل می شوند که به این مفاصل، مفاصل کوستواسترنال گفته می شود. به دلایل بسیاری امکان آسیب رسیدن به این مفاصل وجود دارد. مفاصل کوستواسترنال مستعد ابتلا به انواع آرتریت، مانند استئوآرتیت،آرتیت رماتوئید و سندروم ریتر هستند. در صورت وارد شدن ضربه به این مفاصل در حوادثی مانند تصادفات رانندگی (به دلیل فشار کمربند ایمنی روی قفسه سینه) و بخورد مشت مستقیم به سینه، امکان آسیب دیدن آن ها وجود دارد. با استفاده نادرست یا بیش از حد از این مفاصل نیز امکان التهاب حاد آن ها وجود دارد. همچنین، این مفاصل نسبت به حمله تومور به آن ها حساس هستند.
بلاک شبکه عصبی سلیاک با روش قدامی (جلویی، Anterior) تحت هدایت CT Scan

بلاک شبکه عصبی سلیاک با روش قدامی (جلویی، Anterior) تحت هدایت CT Scan

بلاک شبکه عصبی سلیاک برای تشخیص و درمان دردهای پهلو و داخل شکمی کاربرد دارد. کاربرد تشخیصی به این صورت است که اگر بعد از انجام بلاک درد بیمار کنترل شد یعنی این عصب در ایجاد درد برای بیمار نقش داشته است یا پیام‌های درد را منتقل می‌کرده است.
درد دیواره قدامی شکم ناشی از اختلال عصب جلدی قدامی و روش های مختلف درمان

درد دیواره قدامی شکم ناشی از اختلال عصب جلدی قدامی و روش‌های مختلف درمان

در زیر پوست لایه‌ای به نام فاسیا وجود دارد که بین پوست و عضلات قرار می‌گیرد. عصب جلدی قدامی (Anterior cutaneous) از عصب بین دنده‌ای منشا می‌گیرد و از داخل فاسیا شکم به سمت پوست می‌آید و در زیر پوست شاخه‌هایی می‌دهد که این شاخه‌ها عصب دهی به ناحیه قدامی شکم را ...
درد دیواره شکم ناشی از اختلال عصب عرضی شکم و روش های مختلف درمان

درد دیواره شکم ناشی از اختلال عصب ماهیچه عرضی شکم و روش های مختلف درمان

عصب ماهیچه عرضی شکم (Transvers abdominis) مسئول عصب دهی به عضلات داخل شکم است و از بین آن ها طی مسیر می کند.
بلاک شبکه عصبی سلیاک Celiac Plexus با روش خلفی کنار آئورتی تحت گاید CT Scan

بلاک شبکه عصبی سلیاک Celiac Plexus با روش خلفی کنار آئورتی تحت گاید CT Scan

گانگیون ها گره های عصبی هستند که تعدادی عصب به آن ها وارد می شوند و بعد از یکی شدن با یک دیگر شاخه های جدیدی از گانگلیون خارج می شوند. گانگلیون های سمپاتیکی قفسه سینه در جلو/کنار مهره های ستون فقرات قرار دارند. شاخه های ورودی به این گانگیون ها مستقیما از اعصاب نخاعی spinal nerves، (اعصابی که از نخاع خارج می شوند و با عبور از فاصله بین مهره های ستون فقرات به سمت اندام های هدفشان حرکت می کنند) منشا می گیرند...
بلاک اعصاب پاراورتبرال سینه ای (Thoracic paravertebral) تحت گاید سونوگرافی

بلاک اعصاب پاراورتبرال سینه ای تحت گاید سونوگرافی

بلاک عصبی به معنی قطع پیام رسانی عصبی است و معمولا برای جلوگیری از درد و درمان سندروم های درد مختلف با استفاده از تزریق مواد بی حسی و در مواردی کورتیکواستروئید ها (دسته ای از دارو های ضد التهابی) انجام می شود.
زونا چیست و چگونه درمان می شود؟

زونا چیست و چگونه درمان می شود؟

زونا یک عفونت ویروسی است که باعث ایجاد بثورات دردناک می شود. اگرچه زونا می تواند در هر جایی از بدن شما رخ دهد، اما اغلب به صورت نواری از تاول ظاهر می شود که در اطراف سمت چپ یا راست تنه و که معمولاً روی گردن یا صورت فعال می شود و خود را نشان می دهد
چه چیزی باعث درد دنده می‌شود؟

چه چیزی باعث درد دنده می‌شود؟

هفت جفت بالایی دنده‌ها مستقیماً به استرنوم (استخوان جناغ سینه) متصلند، که گاهی از اوقات استخوان سینه نامیده می‌شود. استرنوم در مرکز جلوی قفسه سینه قرار دارد. رشته‌های غضروف دنده‌ای دنده‌ها را به استرنوم متصل می‌کنند. این غضروف ...
شبکه عصبی سلیاک

بلاک شبکه عصبی سلیاک (Celiac)

احشا عصب دهی شده توسط شاخه های شبکه سلیاک عبارت اند از انتهای تحتانی مری، معده، روده کوچک و نیمه اول روده بزرگ، غدد فوق کلیوی، پانکراس، طحال و سیستم صفراوی.
اعصاب اسپلنچنیک

بلاک اعصاب اسپلنچنیک (Splanchnic)

از این بلاک برای تشخیص منشا سندروم های درد در پهلو، قسمت بالایی شکم و ارگان های داخل شکم استفاده می شود.
همه چیز درباره درد مزمن زیر پستان راست

همه چیز درباره درد مزمن زیر پستان راست

برای اکثر زنان، احساس درد در زیر پستان سمت راست موجب زنگ خطر می شود. اکثر آنها احتمالا فکر می کنند که این به یک بیماری جدی پزشکی مانند سرطان سینه اشاره دارد. با این حال، حضور درد همیشه سرطان را نشان نمی دهد. در بسیاری از موارد، علت این درد مربوط به دیگر اعضای بدن است. اندام های مختلف در قسمت راست بالای بدن شامل ریه راست، کلیه، کیسه صفرا، پانکراس و کبد میباشد.
درد پشت پس از غذا خوردن

درد پشت پس از غذا خوردن

درد پشت پس از خوردن غذا اغلب اوقات نوعی درد ارجاعی است. درد ارجاعی دردی است که از ناحیۀ دیگری در بدن نشأت می‎گیرد و به بخش‎های دیگر آن سرایت می‎کند. چند مشکل مختلف می‎توانند سبب ایجاد درد پشت پس از خوردن غذا شوند، که طیفی از حالت نادرست قرارگیری بدن تا اولسرها را شامل می‎شود.
درمان درد داخل شکم با بلاک شبکه عصبی سیلیاک (Celiac)

درمان درد داخل شکم با بلاک شبکه عصبی سیلیاک (Celiac)

تعدادی از اعصاب خارج شده از نخاع در سینه در سمت جلویی ستون فقرات، زیر دیافراگم، به یک دیگر می پیوندند و شبکه عصبی سیلیاک را تشکیل می دهند. از این شبکه عصبی اعصاب دیگری خارج می شوند به به احشا شکم عصب دهی می کنند.
درمان درد دیواره قدامی شکم با بلاک عصب جلدی قدامی

درمان درد دیواره قدامی شکم با بلاک عصب جلدی قدامی

در زیر پوست لایه ای به نام فاسیا وجود دارد که بین پوست و عضلات قرار می گیرد. عصب جلدی قدامی (Anterior cutaneous) از عصب بین دنده ای منشا می گیرد و از داخل فاسیا شکم به سمت پوست می آید و در زیر پوست شاخه هایی می دهد که این شاخه ها عصب دهی این نواحی را بر عهده دارند.
ساعات پذیرش بیمار
شنبه تا چهار شنبه: 14 تا 17 عصر
تلفن: 88460605-021  ,  88449335-021
تلفن‌همراه:09198172104-09338866615
بالا